" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

19 October 2010

Konflik Akan Berterusan Sehinggalah Zionis Berjaya Di Halau dari Palestin

Gerakan Jihad Islam Palestin mengecam pernyataan presiden Palestin, Mahmud Abbas yang mengungkapkan kesediaanya mempertaruhkan prinsip-prinsip serta hak-hak kedaulatan Palestin dengan menggembar-gemburkan akan berakhirnya konflik dengan Zionis dalam masa perjanjian damai dengan Israel masih berterusan.

Syaikh Khudair Habib, pemimpin senior gerakan Jihad Islam dalam pernyataanya kepada infopalestina pada Isnin (18/10) menegaskan, pernyataan Abbas tersebut di sanggah dan akan mendapat penentangan dari rakyat Palestin.


Habib menambah, baik Abbas atau yang lainya, tidak berhak menghentikan konflik berkenaan selagi Zionis masih menetap secara illegal yang harus diperangi dan diusir. Ia menegaskan, jihad dan penentangan serta pertempuran akan terus berlaku sehingga Zionis berjaya di halau dari seluruh Palestin dengan izin Allah.

Sebelumnya Abbas bercakap dalam tv Zionis tentang persediaannya menghentikan konflik dengan Israel, juga berhubung dengan tuntutanya secara historis sepanjang perjanjian damai kedua belah pihak. (asy)

(infopalestina)

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA